Gespecialiseerd in verkoop en verhuur van professionele vouwtenten en professionele partytenten

De houten vloer zijn platen van 1m x 2m of 1m x2,5m. Prijs is per m².

Houten vloerVoor het plaatsen van de houten vloer moet de ondergrond relatief vlak te zijn, bij meer dan 8 cm hoogteverschil werk je best met een cassettevloer. Wij plaatsen enkel op gras of verharde ondergrond. Afstand tussen losplaats en locatie van plaatsing is max. 15 meter, indien verder moet er extra hulp worden voorzien. Indien deze voorwaarden niet voldaan zijn, zijn wij genoodzaakt om extra kosten aan te rekenen. 

Beperkte voorraad beschikbaar. Vraag tijdig uw houten vloer aan.

De Cassettevloer heeft een moderne strakke uitstraling en is de ideale ondervloer voor tapijt of andere bekleding. De cassettevloer wordt waterpas gesteld met max. hoogteverschil van 20 cm. Zo is de vloer altijd vlak, ook bij grote oneffenheden.  De afmeting van de cassette vloer is 2,5×5 meter en kan dus best gecombineerd worden met de professionele partytent 5x10m.

Cassettevloer wordt geleverd met grote oplegger. Er worden hierdoor hogere transportkosten aangerekend. Prijs per m².

De tapijten voor verhuur en verkoop

De tapijten hebben een zeer luxe uitstraling en zijn standaard voorzien van een folie laag, pre-coat rug en heeft een brandcoating met certificaat. 

U kan bij ons huren en kopen. Huren is aan de helft van de prijs op voorwaarde dat de tapijten in zeer propere en droge staat worden teruggebracht. Zoniet wordt de verkoopprijs aangerekend.

Kopen biedt u een extra voordeel dat u de tapijten meerdere malen kunt gebruiken. Geef toe: dat is toch mooi meegenomen!

Prijs per 10m² of 12m²- stukken steeds 2m x 5m of 2m x 6m. 

Kleur rood en zwart